Voor cliënten

Bereikbaarheid/ Verwijsbrief/ Algemene voorwaarden

I.v.m. de spreekuren ben ik niet altijd direct telefonisch bereikbaar. Als u een vraag heeft of een afspraak wilt maken, kunt u daarom altijd een WhatsApp-bericht of een e-mail sturen. Dan bel ik u terug zodra ik hiervoor in de gelegenheid ben. Mijn WhatsApp is 06-18518407

In mijn praktijk zie ik cliënten met de meest uiteenlopende voedingsproblemen, maar ik heb een aantal specialisaties, te weten:

– succesvol afvallen bij overgewicht of obesitas of diabetes
– emotie eten
– ondervoeding bij ziekte

Niet alleen heb ik veel ervaring met deze dieetbehandelingen, ik word hier ook regelmatig in bijgeschoold, zodat ik altijd bekend ben met de meest actuele, wetenschappelijke inzichten.

Wel of geen verwijsbrief
Sinds 2011 is een verwijsbrief niet perse meer nodig, toch geef ik hier nog steeds de voorkeur aan. Vaak staat er namelijk belangrijke informatie op die de dieetbehandeling ten goede komt. Daarnaast stellen enkele zorgverzekeraars dit nog steeds als voorwaarde om voor vergoeding in aanmerking te komen. Wanneer u toch zonder verwijsbrief naar het spreekuur komt, vindt er eerst een zogenaamde screening plaats. Met deze screening beoordeel ik of u bij mij op de juiste plek bent. Indien dit het geval is, volgt de dieetbehandeling hier meteen achteraan. U hoeft hier dus niet apart voor langs te komen.

Vaste diëtist
In principe zult u altijd door mij gezien worden en heeft u dus een vaste diëtist. Alleen bij langdurige afwezigheid wordt er voor waarneming gezorgd. Wanneer u door een waarnemend diëtist gezien zal worden, wordt u van te voren via email op de hoogte gebracht.

Afspraak afzeggen
Uiteraard kan het gebeuren dat u een afspraak af moet zeggen. Ik verzoek u dit zo tijdig mogelijk te doen. Het is voor mij erg prettig om op tijd te weten wanneer er extra ruimte ontstaat, zodat iemand anders op uw tijd ingepland kan worden. U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week, telefonisch via whatsapp of per e-mail een bericht achterlaten. U dient 24 uur van te voren af te zeggen anders worden er kosten in rekening gebracht. 

Bestellen van dieetvoeding
Wanneer u cliënt bij mij bent en gebruik maakt van een medische dieetvoeding (ook vaak ‘astronautenvoeding’ genoemd), wil ik u vriendelijk verzoeken deze voeding zelf bij het facilitair bedrijf te bestellen wanneer dit opraakt. U hoeft dit niet via mij te doen.

Uiteraard is het wel van belang dat u contact met mij opneemt wanneer u vragen heeft.

Algemene voorwaarden staan in de rode balk helemaal onderaan. u kunt deze doornemen.

Toestemmingformulier zie rode balk

Locatie

contact