succesvol afvallen

Ben jij te zwaar?

Door corona, na een scheiding of na verandering van baan of verlies van een dierbare, na het stoppen met roken of de geboorte van kinderen wordt iedereen zwaarder. Balen in het pashokje, weinig energie, last van je hormonen, je niet lekker in je vel voelen.

Misschien ben jij ook te zwaar en geniet je van alle feestjes zakendiners en verjaardagen op je werk en in je vrije tijd.

Hoe ga je dan afvallen?

Misschien wil je wel graag afvallen maar lijkt het je te lastig om anders dan je gezin te eten.

Misschien heb je eerder pogingen gedaan en zijn die niet gelukt en vraag je jezelf af waarom het nu wel zou lukken?  Misschien heb je vaak lekkers in huis voor je kinderen en is dat lastig te weerstaan. Misschien heb je wel eens een abonnement genomen op de sportschool maar ben je niet vaak gegaan. Misschien voelde je je wel eens rot als je jezelf vergeleek met foto’s op social media van mensen waarvan je weet dat ze 7 dagen in de sportschool staan en te weinig eten.

Ik denk dat jij een realistisch haalbaal plan nodig hebt gebaseerd op wetenschap wat jou brengt naar jouw ideale gewicht zodat jij je goed over jezelf voelt en trots bent op je lijf. Als dat is wat je zoekt help ik je graag. Ik heb meer dan 25 jaar ervaring met succesvol afvallen en inmiddels honderden mensen begeleid naar een gezonde gewicht. Niet met shakes niet met punten tellen niet met repen. Door goed te luisteren en adviezen te geven voor thuis en op het werk. Zowel in groepen als individueel. Met hoofd hart en handen maak jij de switch maar je doet het niet alleen. Ik loop graag een eindje met je mee.

Hopelijk zie ik je gauw! 

Locatie

contact