Succevol Afvallen

Voor wie?

Voor iedereen die voor de zomervakantie graag bikiniproof wil zijn,  voor iedereen  die na de lockdown, of na de geboorte van de kinderen, de overgang  verandering van baan of het stoppen met roken gratis een paar kilo erbij hebben gekregen maar die nu weer zichzelf willen worden. Pauline begeleidt je individueel naar je doel toe. Mocht je liever in een groep begeleid worden is de mogelijkheid er ook!

Wat houdt het in?

U komt over een periode van 3 maanden wekelijks naar Pauline. Uw botmassa en spiermassa en vetmassa worden om de week bepaald.  We gaan op alle mogelijke manieren u helpen uw eigen vet te verbranden.  De adviezen zijn individueel en op uw situatie toegespitst.  De kosten bedragen 350 euro. U krijgt mogelijk een deel terug van uw zorgverzekering afhankelijk van uw eigen risico en andere factoren.

Testimonials

Na een leven met diëten van Sonja Bakker tot Weight Watchers ben ik in oktober 2020 begonnen met veel gezonder en anders eten onder begeleiding van Pauline samen met minimaal 3 x per week sporten bij , waarbij wat meer krachttraining werd gedaan dan normaal!
De manier van eten is mij goed bevallen, zelfs zo goed dat ik het nu nog steeds doe, ik val nog steeds af en heb altijd last van mijn maag gehad en nu helemaal niet meer.
Ik kan het iedereen aanraden, Pauline begeleidt het super goed en je kan haar alles vragen. Bovendien helpt het als je het met een groepje doet, dan kan je receptjes delen en als het niet zo goed gaat wordt je door iedereen weer aangemoedigd.
Ik ben in ieder geval 25 kg kwijt ( nu na een jaar nog steeds!) en ga voor nog 10 kg! Greetje 
 

Op 7 januari ben ik samen met een groep vrouwen onder begeleiding van Pauline begonnen aan een ‘get in shape’ programma.
Dit programma duurde 10 weken en in deze 10 weken leerde ik veel nieuwe dingen over voeding.Het programma was zo ingevuld dat ik om de week werd gewogen. De week dat ik niet werd gewogen leerde ik allemaal nieuwe dingen over voeding en wat voor mij de beste eetmomenten zijn.Na deze 10 weken ben ik nog doorgegaan met Pauline voor een ‘Nog een maatje minder’ programma en ben hier ook super enthousiast over. Het is ontzettend fijn om een stok achter de deur te hebben omdat je weet dat je iedere twee weken wordt gewogen. Pauline is super enthousiast en wist mij echt goed te motiveren!

Inmiddels ben ik 12 kilo afgevallen en weet wat een goed en gezond voedingspatroon is.
Ik raad dit aan iedereen aan die meer wil weten over voeding of gewicht wil verliezen.

Charlotte

Mijn ervaring  is boven verwachting. Ik heb heel veel van Pauline geleerd over wat voeding voor je gezondheid kan betekenen en hoe een goede en gezonde levensstijl de kwaliteit van je leven kan beïnvloeden. Ik ben afgevallen en nog steeds ben ik op mijn gezonde gewicht. Silvia heeft een persoonlijk trainingsschema gemaakt en ons door haar enthousiasme enorm gestimuleerd. Ook heeft ze mij geleerd hoe leuk het is om regelmatig te sporten en welke groeps es het beste bij mij past. Doordat ik nu regelmatig sport voel ik mij veel beter zowel lichamelijk als geestelijk. Ik had jaren eerder al moeten doen.

Carolien

Begin dit jaar heb ik mee gedaan met programma Get in Shape bij Lady Sports in Soest.Het is een gecombineerd programma om gewicht te verliezen en fitter te worden. Elke week kregen we met een vaste groep dames fitnesstraining, hierbij probeerde je elke week je grenzen te verleggen. Sylvia doet dit op een enthousiaste en leuke manier. Daarnaast hadden we elke week een uitgebreide peptalk van Pauline de voedingsdeskundige/ diëtiste. Ze nam ons in meerdere stappen mee naar een andere manier van eten. Dat komt er uiteindelijk op neer dat je minder gaat eten en koolhydraten en suikers beperkt in je maaltijden.Dit gebeurde in groepsverband dus je kon zo ook gelijk horen hoe het bij de andere dames was gegaan. Dit stimuleert enorm. Pauline is een geweldig leuk mens die de boodschap goed onderbouwd weet over te brengen.Een keer in de 2 weken werden we individueel gewogen. Dit werd niet gezamenlijk besproken.Ik ben uiteindelijk lekker wat kilo’s kwijt geraakt. En wat nog belangrijker is het is een manier van leven wat prima vol te houden is. Geen punten tellen of dingen afwegen.

Locatie

Wij werken enkel op afspraak.

T.a.v. Mw. Ir. P.P. Kerkhoff
Kerkstraat 1a 3764 CR soest

E-mail: info@succesvolafvallen.nl
Telefoon: (06) 18 51 84 07