Praktijkinformatie

Verwijsformulier gewenst

Sinds 2011 is de diëtist direct toegankelijk. Dit betekent dat uw patiënten geen verwijzing meer nodig hebben om een afspraak te maken. Echter, ik geef er de voorkeur aan om patiënten nog steeds met een verwijsformulier te ontvangen. De aanvullende informatie die hiermee in veel gevallen gegeven wordt (o.a. lab uitslagen en medicijngebruik) zal de kwaliteit van de dieetbehandeling namelijk ten goede komen. Daarnaast stellen sommige zorgverzekeraars een verwijzing nog steeds als voorwaarde om voor vergoeding in aanmerking te komen.

U kunt hier een verwijsformulier downloaden (mizanur i will attach a pdf so make this a link)

Indien een patiënt zich toch bij mij meldt zonder verwijsformulier, dan vindt er eerst een zogenaamde screening plaats. Met deze screening wordt beoordeeld of de patiënt met zijn/haar hulpvraag en klachten bij mij als diëtist op de juiste plek is. Uiteraard stel ik geen diagnose, maar ik screen op alarmerende signalen zoals bijvoorbeeld slikklachten of bloed bij de ontlasting. Als er sprake is van een contra-indicatie of van alarmerende signalen dan zal ik de patiënt adviseren u/de huisarts te consulteren.

Verwijsmogelijkheden
Als diëtist kan ik uw patiënten op veel gebieden van dienst zijn. Indien u hier meer over wilt weten, kunt u gebruik maken van de artsenwijzer diëtetiek. In deze wijzer vindt u een overzicht bij welke ziekten en op welk moment het gewenst is door te verwijzen naar een diëtist. Tevens kunt u hier vinden welke gegevens nodig zijn voor een goede dieetadvisering.

CVRM/ diabetes
Indien uw huisartsenpraktijk deelneemt aan ketenzorg kunt u via Porta Vita contact met mij opnemen.

Veilig mailen
Via zorgmail kan informatie vertrouwelijk worden uitgewisseld of via Siilo.

Contact
Voor meer informatie of patiëntoverleg kunt u mij bereiken op telefoonnummer: 06- 18518407 of via e-mail: info@praktijkpauline.nl. Op vrijdag is de praktijk gesloten.

verwijzers here is a downloadable form

Locatie

Wij werken enkel op afspraak.

T.a.v. Mw. Ir. P.P. Kerkhoff
Kerkstraat 1a 3764 CR soest

E-mail: info@succesvolafvallen.nl
Telefoon: (06) 18 51 84 07