Over ons

Het Succesvol Afvallen Instituut

Het Succesvol Afvallen Instituut is begin 2009 opgericht door voedingswetenschapper Pauline Kerkhoff in de voormalige Mariaschool in Soest. Voor zware mensen ontwikkelde Pauline Kerkhoff een toegankelijk en leuk programma om succesvol af te vallen. Het programma is gebaseerd op actuele inzichten rondom gewichtmanagement. Zij schreef een boek dat gepubliceerd werd in meerdere landen: Turning Fat into Love

Het Instituut werkt met een team professionals die goed zijn opgeleid en een hoge kwaliteit hulpverlening kunnen bieden. Middels bijscholing blijft het hele team up to date. Het programma wordt blijvend geëvalueerd om steeds het beste resultaat te bieden. De input van onze cliënten is daarbij van onschatbare waarde. Dit alles om ons gezamenlijk doel te realiseren: u te helpen een fittere en gezondere toekomst te bieden!

Wie ben ik?

Pauline Kerkhoff is voedingswetenschapper en diëtist met jarenlange praktijkervaring. Omschreven door anderen als een empatisch “mensenmens” met veel kennis van voeding. Het is haar missie om voeding als preventief medicijn te gebruiken zodat chronische ziektes voorkomen of teruggedraaid kunnen worden

In het nieuws

Het Succesvol Afvallen Instituut is herhaaldelijk in het nieuws. Hieronder vindt u een selectie van enkele artikelen.

Kwaliteit

Het Succesvol Afvallen Instituut hecht veel waarde aan een kwaliteit. Om die reden wordt het Instituut door een adviesraad ondersteund. In deze adviesraad zitten professoren, artsen, onderzoekers en andere professionals die het Instituut van raad voorzien. Soms geven de leden van de raad ook lezingen over hun vakgebied.

Om de behandeling van obesitas en overgewicht te optimaliseren is blijvend onderzoek belangrijk. Het Succesvol Afvallen Instituut kan u om die reden vragen mee te werken aan een onderzoek.

U bent nooit te zwaar, te oud of te inactief om dé stap richting een slanker en fitter lichaam te zetten.