Het programma Belly Boost helpt u op een verantwoorde en gezonde manier van uw extra kilo’s af.

Voor wie?

Het belly boost programma is voor iedereen die haar of zijn buikvet wil verminderen op een verantwoordelijke en gezonde manier. Het buikvet is schadelijk voor u gezondheid en misschien wilt u daarom graag wat afvallen. Misschien wilt u dolgraag een kleiner kledingmaatje. Misschien wilt u breken met uw zoetverslaving of wilt u uw hormonen de baas blijven. Zie inclusie criteria of U zou kunnen deelnemen aan dit 10 weken durende programma verspreid over een periode van 20 weken.

Wat is de inhoud?

U wordt geholpen uw eigen vetten te gaan verbranden, uw mogelijke suikerverslaving wordt doorbroken, en u zult tips krijgen om de werking van uw hormonen te sturen die u dik houden.
Koolhydraatarme voeding en intermittent fasting behoren tot de mogelijkheden wanneer dit past bij uw wensen.
Het vet rond de buik is het schadelijkst voor uw gezondheid en daarnaast is het ook het lastigst om dat weg te krijgen. Vandaar dat het Belly Boost programma 20 weken lang duurt, met 10 keer een contactmoment. 20 weken is ook de maximale periode dat een lichaam in staat is om af te vallen, erna zal het lichaam even tot rust moeten komen. Mocht u na Belly Boost nog een stok achter de deur willen hebben we de mogelijkheid tot Belly Balance, waarin u geholpen wordt uw nieuw bereikte gewicht vast te houden, gedurende een half jaar.

U wordt bewust van uw valkuilen rondom eten en leert hoe u daarmee om kan gaan. In groepsverband en individueel krijgt u adviezen die makkelijk toepasbaar zijn in uw dagelijks leven, zodat u het afvallen vol kunt houden. Natuurlijk gaat u ook meer bewegen, eventueel onder begeleiding van een personal trainer (niet inbegrepen), of zelf thuis!

De kracht van de behandeling wordt verder ook bepaald door de samenwerking met uw groepsgenoten. U kunt elkaar motiveren en stimuleren door elkaar tot steun te zijn in moeilijke situaties. Wanneer u uw doel heeft gehaald krijgt u een gratis schoonheidsbehandeling aangeboden! De kosten voor dit programma bedragen 595 euro.
Hiervan wordt een deel mogelijk vergoed door de zorgverzekering, afhankelijk van of u uw eigen risico al heeft verbruikt of dat u al eerder dit jaar een dietist heeft bezocht. U krijgt max 126 euro terug bij voldoende participatie.

U kunt zich hier inschrijven